Μη χάσετε Παραλίες

Παραλίες

image

image

ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ
Η παραλία των Μεταλλείων είναι ένα μοναδικό φυσικό φαινόμενο.  Η αντίθεση της λευκής άμμου με το μαύρο μέταλλο με το οποίο είναι καλυμμένη η γη τριγύρω είναι μια εμπειρία που πρέπει οπωσδήποτε να ζήσετε.  Η θερμοκρασία του νερού είναι αρκετά χαμηλή κάτι που σίγουρα δε θα αποτρέψει τους δεινούς κολυμβητές, όσοι όμως δεν επιθυμείτε να βραχείτε μπορείτε να δροσιστείτε με κοκτέιλ ή σφηνάκια στο beach bar.  Λειτουργεί υπαίθρια έκθεση έργων τέχνης και σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το «Παλατάκι» και το ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου.  Τα Μεταλλεία είναι ένας συνδυασμός ομορφιάς, τέχνης, ιστορίας αλλά και περιπέτειας.  Μην παραλείψετε να εξερευνήσετε τις υπόγειες σπηλιές στην άκρη της παραλίας.

ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ
Η ομώνυμη παραλία του χωριού των Λιμεναρίων, στο νότιο άκρο του νησιού.
Μια απέραντη σε μήκος και μεγάλη σε πλάτος παραλία εκτείνεται στην είσοδο του χωριού των Λιμεναρίων.
Είναι αμμώδης με λιγοστές πέτρες κατά σημεία. Πεντακάθαρα νερά, σε ορισμένα σημεία ρηχά και σε άλλα βαθιά, ασφαλής για τα παιδιά.
Οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες επί πληρωμή, θαλάσσια σπορ (water sports), ταβέρνες και καφετέριες στην γύρω περιοχή.
Μια μεγάλη σε μήκος και ήσυχη παραλία η οποία προσφέρεται για περιπάτους δίπλα στην θάλασσα και σε μικρή απόσταση από το κέντρο του χωριού.

ΤΡΥΠΗΤΗ
Αποτελεί συνέχεια της παραλίας των Λιμεναρίων. Βρίσκεται 3 χλμ. πριν την είσοδο στο χωριό Λιμενάρια.
Παραλία μεγάλη σε μήκος και πλάτος με βότσαλα, χαλίκια και αμμουδιά
Κρυστάλλινα και βαθιά νερά με πέτρες. Οργανωμένη παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες επί πληρωμή, beach-bar και ταβέρνα
Βρίσκεται στο τέλος ενός κατηφορικού δρόμου όπου τα τελευταία χρόνια χτίζονται συνεχώς ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις. Αν βρεθείτε στην συγκεκριμένη παραλία, τολμήστε να εξερευνήσετε τις σπηλιές που σχηματίζουν τα βράχια στην πίσω πλευρά της παραλίας

Επικοινωνία

Διεύθυνση:
Λιμενάρια Θάσου, 64002 Θάσος
Email: info@limenaria.gr